Onsdag

Jahopp då har man dragit på sig feber här i värmen :( Vaknade vid 2 inatt och svettades som en gris, vet inte när jag somna om.. Sen vaknade jag vid 7 och såg att det var klarblått på himlen, då vart jag ledsen :( Somnade om igen och vaknade 10, då hade Jocke redan käkat frukost kors i taket haha. Fick en skrikgul spännande thaitablett av honom som hjälpte, kunde faktiskt ligga och sola några timmar! Har ont i magen som skrutt också, så det blev en cola till frukost idag. Lunchen vid 4 fick bli nästan en hel mango och lite yoghurt. Sen var jag så sugen på maaaat så jag tog lite kyckling och ris med chasewnötter, så mums. Fick inte i mig allt men det gör ju ingenting, det kommer väl ändå ut på en gång:):)

Och som om det inte var nog med det så har jag ont i hela kroppen.. Stel som en kärring och träningsvärk i låren och röva, måste bero på de satans backarna jag svettade mig uppför igår i stekande sol. Nacken och axlarna mår inte heller nå vidare värst bra. Men det värsta är nog ryggen, fy17 :( Skruttont nere i svanken har jag. Men jag har tagit ett till gult piller och fick en blå av Yok, kan ju inte bli annat än bra (Sverige). Man ska tydligen bli trött av dem, hoppas på det! Inte för att jag har några större problem med trötthet iofs..

Jocke var snäll och hämtade min tvätt som jag lämnade in i måndags, 75 baht gick kalaset på! haha. Det skulle finnas hemma det. Nu är han iväg på nå äventyr, kanske kollar solnedgången. Verkar inte som det är molnigt idag såklart när jag inte orkar åka!!! Men det lyckas alltid vara moln nere vid horisonten, det syns inte härfrån min bunga och tänker inte gå och kolla och bli besviken. Får nog se den NÅN gång resterande 5½ veckorna :) Får nöja mig med stjärnorna sålänge, det duger. När jag upptäckte dom i SÖNDAGS, efter Job 2 do, trodde jag nästan att jag var hög (vilket inte skulle vart omöjligt när man kommer därifrån). Satt bakom Jocke på moppen och kollade upp av nån anledning och stannade i den positionen med gapande mun hahahaha fult. Tappade mitt jättebraiga hårband där nånstans på vägen :( Köpte ett nytt igår när jag äntligen hitta ett, men det var såklart asstort :( Skulle behöva en säkerhetsnål. Eller så kan jag köpa ett nytt för 35 baht hehe.

Försöker mig på lite bilder igen, spännande. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och simma i min egen febetsvett! Pöss!



Rakt fram där i trekanten ligger våran strand  (trorjag:)
Tog detta på vägen tillbaka från en promenad, då ville jag gärna simma dit



Från snorkelutflykten



Förbannade moln!!! Men de störde inte solen alttför mkt som tur var! :D



Vaaad har hänt här???



Ön från lillbåten







Fyra fiskar i en smäll



Fiskebåtar



De förbannade molnen hitta solen till slut

Måndag

Julen är över, skönt. Gick ganska smärtfritt, fick lite hemlängtan (mest till barnen:) mot kvällen där och det syntes tydligen hehehe. MEN då fick jag ett samtal, och fick prata med Anna, Vilda (Ville var mitt i julklappsöppningen och hade inte tid för mig), pappa, Cecilia och moster. Då kändes det bättre. Vi hade ju som sagt thaibuffé här i restaurangen, skitgod mat (godare än julbord möms) och lite allsång (nja inte riktigt då). Vart en sen kväll för mig, gick och la mig klockan 12 ojojoj!!! Sov länge på söndan, efter 9 nån gång vakna jag! Gick nog ut och sola tror jag.. Minns inte. Läste mycket bok iallafall, för idag läste jag ut den :( Måste hitta fler :( Jaja sen på kvällen vare feeeeest tänkte jag men jag vart fan bakis där runt 8-9?!?!?!??!? Så jag fick inte i mig mycket alkohol varken innan eller när vi kollade på Job 2 do. De va nice iallafall, även fast jag mådde bajs. Mycket att kolla på. Rastafari är ju en livsstil att tänka på asså. Vart en ännu senare kväll denna gång, halv 2 åkte vi hem! Mådde ännu sämre när jag kom hem, fybubblan :( Vaknade flera gånger och hörde fortfarande musiken ett par timmar till.

Trodde jag skulle få sova lääänge, men icke då! Före 8 vaknar jag! Och mår lite sisådär. Men strålande sol ute så bara att släpa sig iväg till solstolen ;) Senare på dan var det PIZZADAGS!!! Satans gött. Men dyrt. Tänkte dra iväg på massage eller ansiktbehandling eller nåt efter det men jag var inte på humör. Skruttjurig idag tydligen. Så idag blir det nog en kväll i bungan och kolla vampire diaries och nån film! Borde kunna sova tidigt också så ett par timmar till baraaa. Kan jag nog klara. Ska lägga upp bilder också om jag inte får rådamp (mycket möjligt). Ska kolla på stjärnorna sen också, upptäckte dom igår?!?!? Varför så sent?!?!? Asballt ju, minst 1000 gånger fler än hemma.

Nä det här skitinlägget vart så neg att jag nästan raderar det men jag örker inte skriva nytt...... Om nån vill prata på facebook eller skype så hör av er, behöver nog lite sånt. Om jag inte somnar hehe men annars finns jag ju faktiskt kvar här!

Peace and love yeeh

Lörrrdag

Igår vart äntligen båtturen av :D Vi hade bestämt att vi åker även om inte vädret var perfekt, men vi hade tur. Molnen höll sig bort från solen nästan hela dan, även fast det var moln överallt. Så det vart en heldag på havet med stekande sol och mycket färg på kröppa som resultat :D Göttans. Såg både hoppande, flygande och simmande fiskar. Läskiga saker :( Första stället vi stanna på var det dock satans mycket vågor på, men det gick ju bra ändå. Hoppade i från båten och simmade in till stranden, det var fan lite halvläskigt :( Tror Elin har smittat av sig med sin hajskräck, jävla as :( Så jag snorkla runt en stund men sen la jag mig på stranden istället :D Sen åkte vi vidare till nästa ö, då tog jag båten in istället och gick runt på stranden och tog kort. En tysk som också bor här har värsta proffsgrejjerna men han snorklade och simma in till ön utan kamera, så han ville ha lite bilder av mig.. Kändes ju lite sisådär, jag kan ingenting om fotografering förfan hahaha :(

Ön är ett naturreservat tror jag så det är helt öde, bara vi och några andra som dök där som var där. När jag kom till slutet av stranden var jag lite kissnödig, och att gå in i skogen var inget alternativ så jag uträttade mina behov mitt på stranden med liiiite skydd bakom ett träd. Kändes skumt. Men kul. Sen vart det lite fiskande i solnedgången, även denna gång var det moln i vägen:( Satans skit. Men ganska mycket fisk fick de ändå, andra bullar här än svensk aborre iallafall. Så ikväll blire firre på buffén vi ska ha, tur att det finns kyckling också :):)

Inget julväder här iallafall, just nu regnar det.. Men det kanske är bra efter gårdagens solande ;) Har massa bilder från igår men orkar inte kolla igenom de nu, batteriet är snart slut och det är hur många som helst. Och eftersom typ ingen kan se bilderna äre väl ingen större idé kanske :D Ska lägga ut på facebook nån gång också.




Saknar mina skruttungar jättemycket nu när det är julafton,
så idag de får vara med mig runt halsen!


Nä nu ska jag nog läsa lite i mysvädret. Så god jul på er! <3

Torsdag

Idag hade jag klockan på ringning 07.20, men det behövdes minsan inte för jag vaknade 07.17. Klockan 8 var det dags för min yogapremiär, var lite halvnervös. Det är en engelsk tjej som bor bor här som hade det, hon var här och åt igårkväll och undra om jag ville pröva. Hon sa att det typ kan släppa olika blockeringar man har i kroppen, både fysiskt och psykiskt, så jag trodde nästan jag skulle åka hem och tjuta hela dan :) Meeeen icke då, inget konstigt med mig inte! Förutom att jag är satans trött då men det är jag ju varje dag :) Men jag misstänker att det kanske kan bero på att jag var dålig som skrutt på att koncentrera mig på andningen, funka en liten stund men sen kom andra saker in i huvet :D Men hon tyckte iallafall att jag var jätteduktig och undrade om jag hållt på med gymnastik eller nåt förut *stolt*

Det vart frullis när jag kom tillbaka vid halv 11 ungefärish, sen började jag läsa Isöhäxan, andra delen i Blodsarvet (som min kusin har skrivit (smygreklam)) i kylan trodde jag det skulle bli men solen höll sig framme rätt länge ändå :D Men vid 3 tog molnen över och det såg fan inte ljust ut, snarare väldigt mörka moln. Lite regn vart det och väldigt mycket blåsigt, vi trodde nästan det skulle bli värsta stora stormen men det är ungefär som det brukar. Väldigt varmt dock så det gör appselut ingenting att det blåser idag! Imorgon blir förhoppningsvis snorkeltrippen av, nu har vi sagt att vi åker även om inte vädret är 100. Annars blir det aldrig av.

Vi har börjat kolla på lite olika öar som nästa destination, någon liten och lugn med inte för mycket turister. Tips mottages gärna :):) Men det är ju ingen brådska, vi stannar här några dagar efter nyår tills det har lugnat ner sig på vägarna och alla har hunnit hem efter sina hembesök över nyår o sååå.

Nu sitter vi i restaurangen med Yok och Jimmy (ägarna) och ska väl snart käka litte, undra vad jag är sugen på idag?? Dags för pizza snart känner jag, finns ett par pizzaställen på ön. Hoppas det är mömsigt! Skulle käka lite nutella när jag hämta datorn nyss men hade ju för fasiken ingen sked, försökte slicka ur burken men min tunga var för kort :( Får ta med en sked härifrån. Måste komma ihåg. Inte det lättaste här har jag förstått, tog cirkagurka 3-4 dar innan jag fick ny lampa på toan för både jag, Jocke och Yok glömde bort det varje dag. Men nu så! Det var ju ingen kris direkt iofs eftersom väggen inte går ända upp i taket till toan, så lyset från sängen funkade finemang :D Nu funderar jag på om jag ska ha en chang eller inte, varför är jag ölsugen?!?!? Händer ju inte alltför ofta. Men äre semester så äre! ;) Så nu ska jag nog beställa mig en chang ändå, herrrå!



Solnedgång någon dag, noll koll på vilken :D Men molnen var ivägen igen tyvärr.
Det var några thaipeople som kom iland med stora jävla gevär där,
de hade fått tips om en båt med flyktingar.. Lite smålärrigt

NU NI!

NU har Jocke fixat internet och även ett bildförminskningsprogram, så här kommer lite bilder!



Friterade grönsaker, möms!



Där bortigenom ligger bungalowsen



Frukt och grönsaker, nyttig middag



På Long beach



Long beach



Long beach



Ta sig från båten är en blöt historia här



Utsikt från restaurangen



NIIICE!



Nudelsoppa med kyckling + vitlöksbröd :D:D mumsfilibabba



Myspys



En paus i skuggan på Long beach



Jag hitta en död bläckfisk på stranden :(



Solnedgång på Long beach







Och där försvann den i molnen


Vart så satans sugen på choklad igår så åkte iväg på chokladjakt förut, inte världens största utbud direkt.. Men några småbitar hitta jag allt! Och en liten burk Nutella för 25 spänn så jag har när jag blir sugen igen. Hoppas jag. HEHE

Nu ska vi snart iväg på massage, det är lite molnigt och orkar faktiskt inte ligga i solen idag... Det ska tydligen bli sämre väder nu igen men vi hoppas på att de har dyngfel! Nu ska jag gå och byta om till mina oljiga kläder och bli inoljad lite mer! HÖRS :D

Litegranna bilder

Tror seriöst att det inte är meningen ni ska få se nå bilder, nu funkar inte ens internet på Jockes dator.. Vi har böte med varandra, får se hur lång tid det tar innan han vill byta tillbaka ;) Men han har faktiskt fixat skithögen litegrann och ska göra lite mer med den så nu är den tydligen snabbare :D Och wifi funkar också. Typiskt att det inte ska funka på den datorn jag använder när jag ska lägga upp bilder VARJE gång bara! Skulle nog kunna gå bort till Jocke så fixar han det men det örker jag fan inte, helt slut på kvällarna nu förtin. Men det kommer väl så småningom, lägger upp de jag hunnit lägga in i bloggen så länge då. Nu lovar jag ingenting längre för det blir ju aldrig som jag tänkt mig.


Såhär mycket hår fastna i borsten efter en endaste användning.. :(



När ni är och röjer på julstatt sitter jag och gungar till Job 2 do :)




Båten som gick på grund och nästan välte oss när de försökte ta sig loss (rimmarn)



En liten unge som kör båt



Köpa katt??  (Vet inte varför den inte är vänd för det var den förut!)



Fina ägg



Mmmmm torkad fisk...



Restaurangen



Restaurangen på stranden :D:D



Där brukar jag sitta och äta frukost och titta på havet :):):)


Så då var det sluuuttt!!! Kommer mer nån annan dag. Kanske.
Såg förresten typ tre-fyra fiskar som FLÖG över vattnet när jag låg och solade på madrassen i havet (som tydligen inte var paj:)... Då sprang jag upp till krabborna fort som tusan :( Vet inte varför det inte blir nån jävla styckeindelning på inläggen heller, det är iallafall inte jag som är dålig och glömmert! Kanske kan redigera. Ska undersöka saken innan det är sovdags här! PEEAaACEEEe jaO

Härliga tisdag!

Solen skiner och det kommer svalkande vindar, mycket bra mycket bra. Vaknade vid 8 och drog iväg på promenix i nästan 2 timmar. Svettigt. Blev pannkaka och färska frukter med honung när jag kom tillbaka, och apelsinjuice! Snart ska jag lägga mig och sola, wihuuuuuuu! Finns tyvärr inget vatten att bada i nu om man inte vill gå flera hundra meter så hoppas det blåser tillräckligt mycket. Orkar inte åka till nån annan strand. Finns inga solstolar där. Buhu.

Såg en orm när jag var ute och gick förut :( Helvete va rädd jag vart :( Som tur är såg jag bara röva pån, den slingra in i skogen igen! Hoppas jag glömmer bort den tills nästa promenad :( Det finns tydligen kobror här också fyyyyyyyfan! Men den här va typ gulgrön, den ska inte vara giftig. Tror jag väl. Igår hände inget speciellt, mest sol och bad :D:D:D Nu får jag snart panik för jag sitter i skuggan så hejdå!!! Sen SKA ni få bilder! Hopppas jagggg :):)

Söndag

Ingen båttur idag heller, så jag tog en promenad på stranden när jag vakna imorse. Efter lite yoghurt med fruktmix åkte vi iväg och hyrde moppe åt mig :D En rosa Fino, den är finfin. Ett antal år sedan jag körde en moppe, enstaka gånger.. Då gick det bra. Otfast. Det svåraste blir att komma ihåg att köra på vänster sida, och att det är smala guppiga vägar. Men det gick ju finemang!

Åkte till Long beach och tänkte lägga mig på stranden, men var rädd för sandloppr. Så jag gick längs stranden ett tag innan jag åkte tillbaka till den lugna sköna stranden vi har 10 meter från bungalown :D Solade och läste, gick och letade snäckor, åt papayasallad och sen åkte vi en sväng och kom tillbaka med lite mer än jag åkte med :) Tog en öl till solnedgången på Long beach också men den sista biten var det moln i vägen :( När vi kom tillbaka käka jag schnitzel och pommes, satans gött med satans mycket ketchup! :D Jocke tog schnitzel med pasta, en schnitzel och spagetti och köttfärssås... Skumt.

Nu har jag inget mer att berätta, det är inte lika roliga att blogga längre. Eller så är jag för trött bara, mycket möjligt :) Går aldrig upp innan 11 hemma, här blir det runt 7-8. Hoppas jag kan fortsätta med det hemma sen.. Mycktet otroligt! :D Nu myser vi i restaturangen med mysbelysning, väntar på att Anna och barnen ska försöka ringa upp på skype. Misstänker att det inte kommer funka med alla internetproblem jag har här men då får jag ringa, det var ju som sagt billigt :D Sen blir det sängen, först läsa lite tror jag. Börjar bli lite intressant nu i tredje boken... haha. Måste hitta fler böcker, har bara en till med mig för tusan.Men whatever jag klarar mig här i paradiset ;)

blööööö

Trött. Bajstrött. Kanske beror på att halva natten spenderades med kliande, vakna tidigt och solande hela dagen. Kanske. Jocke säger att jag ser lite irriterad ut här så jag tror att det blir bungen och bingen efter maten :) Hinner nog med en film också om jag orkar, en hel dessutom eftersom jag hinner se klart innan de stänger av elen. Men förmodligen så däckar jag på en gång. En satans lugn lördag, när fan hände det senast tro!

Idag tittade som sagt (eller? minns inte vad jag publicerat och inte:) solen fram :D Åkte till Long beach efter frukosten, runt 10 typ. Där götta jag mig i solen nån timme eller så innan vi åkte tillbaka, då vart det läsning i solstolen! :D UUUUUUUUUUNDERBART! Det blåste som fan men det var mest göttigt. Förutom när jag trodde jag kunde ta madrassen och sola lite i havet men fick paddla litte istället. Får se om båtturen blir av imorgon så vi får snorkelisnorkla lite, men det vet man inte förrns det är dags så att säga.

Har åkt runt lite på ön på eftermiddan och det är fan lite långt att gå ändå, får se hur lång tid det tar för mina promenader. Kanske blir några stopp på vägen. När vi kom tillbaka la jag mig i hängmattan och läste tills det blev mörkt, sen tänkte jag ligga kvar och softa ett tag. Men då såg jag typ 100 jävla äckelkrabbor rusa över hela stranden, så jag drog.. Nu har jag beställt nudelsoppa med kyckling, det ska tydligen vara asgött. Och lite vitlöksbröd till det :):) Och satans god apelsinjuice :D Nu skulle ni får lite bilder jag sparat i arkivet igår men det går tydligen inte ens att lägga in dom för tillfället. Inte meningen att ni ska få se hur gött jag har det! Så nu blir det en cigg till juicen. Sup inte för mycket ikväll. Vänta tills februari med det! Bajsbajs!

Lördag morgon

Skrev ett inlägg igårkväll som jag aldrig hann lägga upp för internet krångla. Såklart. Wifi funkar inte på min dator heller. Såklart. Bara ibland:) Vi tror det beror på vistaskiten, men i iphonen funkar det finemang iallafall:D Så jag ladda ner bloggappen på momangen!

Idag skulle vi åkt på en snorkelutflykt till ett naturreservat men det blåser som fan här så vi flytta det tills imorgon istället och hoppas på bättre väder! Första dagen solen skiner sen vi kom hit men då ska det självklart blåsa storm, typiskt. Men då kan man ju sola utan att bli dynglök, gött. Så idag blir det solskydd för första gången, har känts lite onödigt att ta på det innan. Men solen har visst tagit ändå för jag har ont på snoken :D

Igår blev jag sönderbiten av satans småjävlar, fyfan vad det klia på min inatt :( Så nu är det mygga som gäller! Man kanske ska använda alla medel och krämer man köper med hit :)

Igår började jag faktiskt lägga in bilder på bloggen, men precis innan jag var klar så försvann internet.. Såklart. Men jag tror de är sparade så lite senare kommer de! :D Gick ganska fort när jag till slut kom in på wifit helt plötsligt, när jag gått till bungalown konstigt nog. Hoppas jag kommer in på det igen sen annars tar det satans lång tid. Men Jocke håller på att leta efter ett program han har för att förminska bilder, han hade nämligen samma problem här för några år sen. Vi ska byta dator nån dag så ska han ge min skithög en riktig genomkörare! Gött.

Igår gjorde vi inget speciellt, hängde i hängmattan ett tag och leta efter kepsar men jag hitta ingen bra för det var ett väldigt begränsat utbud. Så jag köpte mig en rosa cowboyhatt istället. Det är nice. Sen var det dags att få lite pad thai och en milkshake i magen, sen började det regna så vi vart kvar i restaurangen hela eftermiddan och kvällen:) Och fredagen till ära fick det bli en singha och en chang. Changen va god kors i taket jag som inte älskar öl, och det var ju tur eftersom jag köpte en changtröja att sova i i Bangkok:D Så min kissemissegull får en tröja tillägnad endast den när den kommer Nathalie!

Vet inte riktigt vad som händer idag, kanske åker till en annan strand senare och jag ska köpa en magväska och va en riktigt turist. Men behöver den när jag ska ut och gå till vatten, kamera och mobil. Vågar inte ha teknik på mig som jag brukar för då kommer det bli fuktskadat :) Har studerat kartan och planerat olika vägar jag kan gå, 5 olika finns det att välja på här på ön :D Tänkte utforska hela ön innan vi drar. I januari nån gång. Så det hinns nog med!:D

Det går faktiskt bra att sova här denna gång, när jag och Ronnie var här och hälsade på förra året sov vi typ en timme.. Drömmer så jävla konstiga saker hahaha fyfan va kul, ska fan börja skriva ner det. Om jag minns. Hade sjukaste drömmen i förrgår tror jag det var, tror det är kisshålen i golvet som spökar :( flera av mina kompisar satt och kissa på sina resväskor bland annat hahaha puckon.

Nu ska jag ut och blåsa iväg, tjarrå!

Ni skulle få bilder...

Skulle lägga upp bilder nu tänkte jag med det tog sån satans tid! Får försöka ikväll när det finns wifi här på Payam Cabana, hoppas det är bättre än tele2stickan och att det inte beror på datorn. Vilket inte skulle förvåna mig iofs. Isåfall får jag låna Jockes dator! Den är ju sprillans så det borde gå finemang. Så lite till får ni vänta :)

Sitter i restaurangen (på stranden:D) och har nyss ätit en fetingbaguette till frukost. Vaknade strax före sju imorse och gav mig ut på upptäcksfärd på ön, Jocke sa att det var omöjligt att gå vilse eftersom det bara finns typ tre vägar här. Men såklart lyckades jag bli lite vilse ett tag innan jag upptäckte att jag tydligen var på rätt väg fast åt andra hållet som var tänkt :D Såg några jättesöta hundvalpar på vägen och kunde inte låta bli att klappa lite på dom, så jäkla dundersöta! Ska nog gå förbi när nästa gång också;) När jag kom tillbaka var jag svettigare än vad jag vart på jag vet inte hur länge, inte en enda torr fläck på kroppen. Tror nog att mitt headset har blivit fuktskadat också. Skulle vart jävligt gött med ett dopp i havet men det är fortfarande ebb, så jag fick ta en kall dusch. Skönt det med även fast det var liiiite för kallt!

Imorgon ska vi åka båt till ett naturreservat och snorkla lite, gu så mysigt! Hoppas bara solen tittar fram, det är lite molnigt idag också tyvärr. Men klockan är ju bara 10 så det hoppas jag ändras när vattnet är tillbaka! Nu ska vi snart bräsa iväg och leta efter kepsar åt våra bleka skallar så vi inte bränner oss, vi ska bara checka in först för det hade vi visst inte gjort än haha.

Hare gött i kylan, själv går jag i bikini och klänning idag;)


FRAMME!!!

Äntligen framme på Koh Payam! Kom till piren runt 6 imorse och båten gick halv 10, ännu mera väntan. Sen tog båtturen hit ungefär 2½ timme, då hann jag få lite sol på mig :D Och höll på att få en hjärtattack när en båt som gått på grund pga överlastning fixade världens vågor åt oss så vi typ välte förfan. Slängde mig på min ryggsäck med dator mobil mm och var bajsorolig för att den stora plumsat i havet, men den låg kvar. Satan va jobbigt det hade vart om alla grejer bara försvann:( 

Sen när vi kom fram till ön så var solen borta.. Hoppade i plurret BUMS och fyfan va gött det var! Sen la jag mig och läste The vampire diaries, ganska jävligt dålig faktiskt. Det enda som är likt serien är namnen (vissa!) och vampyrerna... Fy. Sen tog vi möppen och bräste runt lite, sen la jag mig i hängmattan och läste lite mer. När det vart mörkt tog jag mig en satans KALL dusch och sen lite käk, sen var det dags att slänga in handduken för idag. Lite förvirrad på dagar här men vafan gör det! :D

Tänkte promenera littegranna nu när jag faktiskt införskaffat mig nya skor i Bangkok, vore ju synd att låta de ligge och skräpa som resten av mina promenixdojjor gör hemma  :) Får se om jag orkar mig upp innan det blir för varmt. Men det lär jag göra om det blir tidiga kvällar :D Och Jocke sa att stark mat sätter igång matsmältningen, och jag är villig att hålla med där! Så jag hoppas det räcker för att jag ska gå ner de jävla kilona jag tjockat på mig sen i somras.

Satans synd att mina dator är så otroligt jävla seg, lägger in bilder. Över en timme ska det tydligen behöva ta för seghelvetet! Så ni får nog se bilder imorgon, då har jag gott om tid att fixa med det. Synd bara att batteriet håller typ 1½ timme och det bara finns el mellan 18-23 typ. Jaja. Nån gång kommer det väl!

Fick förresten gå på thaitoa igår ändå, där vi stannade fanns det bara hål i golvet!!! DET är något av det värsta jag vart med om fan, usch fybubblan va äckligt :( Och inget papper bjur de på heller så det får man ta med själv, tur att jag var väl förberedd. Fanns inte ens papper på busstation. UÄK

Nu är det sovtajm, hoppas det går bättre med sömnen än sist jag var här.. Har öronproppar nu så det underlättar nog, men det är värmen som är det största problemet.. Återkommer med resultat!

En bild hinner ni få vara lite avundsjuka på iallafall, snällt va :)

Såhär goig dag har jag haft :D:D

Nattbuss till Ranong

Sitter (ligger) på nattbussen till Ranong just nu som är framme typ 5 imorgonbitti. Tror jag kommer sova gött här i min stora singleseat på VIP-bussen med min nackkudde, finfina ögonmask och musik inproppat i öronen :D Men min spotify i mobilen funkar fortfarande inte?? :( Skithål. Fick iallafall bästa platsen i bussen, längst fram där jag har gott om plats och stöd för mina jävla ben som jag måste ha i komplicerade positioner jämt :) När vi kommer fram till Ranong ska vi åka till piren och vänta på båten som går runt 9 nångång, så vi får väl lägga oss och fortsätta sova på en bänk eller nåt i några timmar :D

Frullen på hotellet var inget att hurra för, det var ju fan bara mat. Ris och nudlar o grejer.
Fanns ju inte ens pålägg till min macka :( Men mjölk fanns det! Inte världens godaste för det har ju Sverige men
det dög. Utcheckningen var klockan 1, så då tog vi en taxi till busstationen för att vänta på bussen. I sex timmar.
Men det var ingen vanlig jävla busstation som tur var, fanns massa klädaffärer och annat där inne så det gick
faktiskt väldigt fort :D

Satfläsk va jag är sugen på kebabpizza med pommes :( redan :( med mjölk till, fan va underbart :( 
Jaja vi fick nån mystisk bakelse/muffin/bröd?? här på bussen så får väl nöja mig med den och lite juice sen. Nu är jag lite kissnödig också men tänker fan i helvete inte kissa i bussen, jävla thaitoa :( Vågar inte ens kolla hur det ser ut :(

Nä nu ska jag försöka sova som resten av bussen, godnatt på er!

Andra dagen i Bangkok

Igår (tisdag) tog vi oss visst en liten sovmorgon till halv tre.. Jag vaknade vid 7 först och kunde inte somna om (pga snarkningar:) men lyssnade på musik och somnade om efter några timmar, lagom så vi missade frullebuffén :( När vi var vakna ivarjefall så skulle vi gå till ett köpcentrum, men hamnade på ett annat än vad som var tänkt. Så vi gick och åt. Sen tog vi en tuktuk till det rätta stället, fy satan de är ju verkligen galna på riktigt i trafiken här. Där borta fixade vi ett till simkort till internet och ett till mobilen så nu har jag thainummer, det kostar bara 10 baht/min att ringa hem?! :D Fast nu förtin finns ju skype så vet inte riktigt vad jag ska med det till. Får ringa till pappa! Jag har ju iofs typ inga på skype eftersom jag aldrig användert men ni får lägga till mig, tror jag heter idaheikkinen :D

När vi kom till hotellet igen fixade Jocke med internet, som självklart krånglade. Så idag ska han köpa en ny sticka för den ena funkar inte utan nån jävla kod? Jag fick den fungerande så länge, är man facebookjunkie så är man :D Sen var klockan helt plötsligt 9, då gick vi till en bar såklart och drack lite pina colada och thai mai. Eller mai thai kanske det hette. Tänkte gå hem tidigt eftersom jag var tvungen att kolla läget på fb och sova, men så vart klockan 2! Jocke däcka på 5 sek och jag satte mig vid datorn en sväng innan jag faktiskt kunde somna trots snarket. 

Vaknade vid 7 idag IGEN och kunde inte somna om, så här ligger jag nu. Lyssnar på musik i min mp3, så jävla gosig gammal musik!! :D Österleden <3 Väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan väcka Jocke och äta frullebuffén som vi INTE ska missa idag! Sen ska vi checka ut klockan 1 och dra till busstation och kolla runt lite innan nattbussen till Ranong går 8 ikväll, det är typ nån VIP buss med asstora säten:D Gött. Kommer fram till Ranong imorgonbitti nångång, då ska vi ta båten till Koh Payam! :) FYY så gött det ska bli, då kan jag äntligen börja min rehab jag tänkte att jag skulle ha. Ska faktiskt bli satans jävla skönt att bara vara. På en strand. Vid havet. I solen. Hahahaha tycker synd om er där hemma som går och fryser <3

Igår kom jag ihåg vadet jag tydligen gjorde med Elin i lördags.. Ett nytt rökförbud hela februari när jag kommit hem. Tur att det är en kort månad ;) Och tur att det kommer vara så svinigt jävla kallt så jag inte tänker dra röven utanför dörren om det inte är absolut nödvändigt! MEN jag får feströka denna gång, det var ju tur att jag insisterade på det.

Skulle lägga in två småroliga kort från iphonen men min dator är ju cp så det funka inte. Ni skulle få se hur mkt hår som lossna när jag borsta håret istället men det gick tydligen inte att ladda upp! Säkert min cpdator det beror på där med. Kändes iallafall som en jättebra början när mitt välmående hår ska vistas i sol salt och klor :( JAJA vad gör det om 100 år. Kanske bara är flintis när jag kommer hem. Menmen vill man vara fin får man lida pin.
Nu är klockan snart 9 så dags för frulleeeee :D Fan va mumsigt, hoppas det finns kall mjölk! Fan va gott det skulle vara. Ni får dricka lite himmelsk svensk mjölk åt mig så kan jag sola lite extra åt er som tack ;)

KRAM OCH PUSS

TJENA BANGKOK

Jaha. Går direkt på det intressanta då antar jag!

Fick mig ungefär 4 timmars sömn innan jag vakna (bakis) runt 7 i söndags (igår??) och kunde inte somna om för Louise låg och snarka för högt i hennes rum breve mitt. Nä skoja bara, men kunde vart sant! Gick upp och duscha och städa eftersom jag tyckte det var en bra idé att ha fest i lördags. Men det gick ju bra ändå. Kramade de sista hejdå och är redo att åka kvart i 12, men då är Jocke i duschen för han drack sprit med Jojja och Peter lite för mkt lite för länge :) Kom iväg ungefär 25 minuter för sent men vi hann ändå.

Tågresan gick bra, men när vi hoppade på bussen i Bålsta mot Arlanda var jag för jävla trött och hungrig FYFAN! Höll mig vaken och åt innan vi gick på planet mot Amsterdam, där fick jag sova i några minuter iallafall tack vare spotify. När jag skulle sova på 10timmarsresan till Bangkok hade jag tydligen loggats ut från spotify?? :(:( Så högst två timmars sömn på den flygturen då. Skönt. Men de sista asjobbiga timmarna räddade Harry mig <3 De trånga jävla sätena med 0 benutrymme var ingen höjdare där uppe :( Speciellt inte för mitt knä. Väldigt glad i eftehand att vi hade 1klass förra året!

Landade iallafall i Bangkok 7 svensk tid och  13 thaitid, kom till hotellet vid 15 ungefär. DÅ vare direkt ut till solstolen vid hotellets asstora fina pool (nej) och sova lite :D DÅ mådde jag bra. Tyvärr funkade tydligen inte min mp3 heller så fick somna till nån jobbig engelsk radio.. Men vad gör det när det är varmt och soligt :D moahahaha

Frukosten på planet var äcklig och konstig så vi gick och åt vid 18 eller nåt, sen gick vi till en bar och tog en cider. Eller det vart två. Sen skulle vi köpa cigg men hamnade på en annan bar och där tog jag en zombiedrink för Elin och Nathalies skull, den var äcklig för det var tequila i den. SEN köpte vi cigg och satte oss på en annan bar där det visst vart en öl. Och typ 10 cigg på en timme.

Har sett mkt intressanta saker under kvällen, Bangkok är ju bara för härligt. Har bl.a. sett mina första ladieboys tror jag!!! Trodde nog inte att de fanns på riktigt för det kändes konstigt. Och jag har sett dildosar i vartannat stånd på gatorna, härligt. Och Vampire diaries season 3 på DVD?!?!?!? Är det möjligt?? De har även väldigt fina rosa taxibilar här. Och på alla barer jag har vart på har jag vart ensam tjej. Förutom alla thaibrudar som även jobbar där och här och där ni vet. Och 99% av männen är gamla gubbar. Goigt. Ska bli skönt att åka till ön på onsdag :)

Nu är klockan snart 12 här så jag hoppas att jag dyngdäckar nu innan Jocke hinner börja snarka. Har som tur är köpt öronproppar :D God natt på er i vintern hahahahaha PUSS!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0