Hem ljuva hem!

Här kommer det... Borta bra men hemma bäst! Har alltid hatat det uttrycket men det är fan i mig sant!

Började vår resa hemåt runt halv 7 fredagkväll, då vi åkte till flygplatsen i Udon. Flyget var lite försenat, men var framme i Bangkok halv 10 tror jag det var. Sprang vidare till passkontrollen (där det var lite problem pga mitt hår tror jag...) och till vår gate, vi trodde vi skulle få sitta och vänta massa men icke! Skönt. Fick inte köpa nå sprit till pappa heller, det var jag tvungen att göra i Amsterdam... Flygresan gick helt okej, fick mig inte så värst mycket sömn men kanske 4-5 timmar sammanlagt. När vi närmade oss Amsterdam så fick vi se listan med avgångar, och de som skulle med Stockholmsavgångarna skulle kontakta personal stog det. Vi trodde det var asbråttom för vi hade bara 1½ timme på oss, men ICKE! Det var såklart INSTÄLLT! Fy satan i helvete vad jag ville gråta då, tårarna var fan inte långt borta. Gick iväg mot disken där vi skulle få hjälp, det var mycket folk... Mer ledsen. Gick runt hörnet, ÄNNU MER FOLK!!! Den satans kön var flera jävla hundra meter lång!!! Gick och ställde oss längst bak, kom nästan fram en tår. Stog där kanske en halvtimme, skickade sms till Anna att det var inställt.. Då kom en tjej som kollade om det var nåra som skulle till Oslo. Jocke gick och frågade om vi fick byta, och det gick bra!!! Så vi sprang dit och gick på planet, satans mycket gladare i hågen :D Fick sitta och vänta typ en timme innan vi lyfte men det gjorde inte så jättemycket just då. Skickade sms till Anna att de fick åka hem ensamma från Sthlm, de hade sovit på hotell och spaat lite i två nätter för att de skulle hämta oss.. Hehe

Landade i Oslo strax innan lördagmorgon, och tog tåget in till Centralstation. Det gick en buss vid 1, så vi åt en cheeseburgare med majs och oliver..? Men det var faktiskt gott :D Tog en kopp kaffe också, det var kallt som skrutt där inne :s Kändes konstigt, kom att tänka på när vi satt hos Chai på Payam. Skulle aldrig ha fallit mig in att ta en varm kaffe/choklad, men nu skulle det aldrig aldrig falla mig in att dricka en jävla iskaffe! Sooo wieeeerd. Jaaaa men det gick ju bra ändå, tills vi gick ner till plattformen... DÄR var det fan iskallt, och det var inomhus. Jag hade på mig en långärmad och en tunn jävla vindjacka, och tunnaste (men skönaste annars) byxorna som var så brea att de inte nudda huden när jag stog still. Så det kändes ju som att jag stog där i shorts i -22. Skönt. Sen kom den efterlängtade bussen iaf och jag tänkte SOVA, men det kommer såklart ett gäng ungjävlar som sitter och babblar på norska, helt omringad typ.. Tror jag somna nåra minuter iaf, sen gick de av efter nån timme. Kunde ändå inte somna :( Fick lite panik och trodde jag skulle tvärdäcka på kvällen.

Meeeen iaf, ringde Anna en sväng, de var nästan hemma. Sa att Cecilia skulle hämta oss på busstation med en KEBABPIZZA MED POMMES åt mig, så hon sa att hon skulle komma och smaka lite :D Sen ringde jag Elin en annan sväng och prata lite, avslutade med SES SEN! :D HIHI Från Karlstad satt jag och lyssna på partymusik, hade gett upp sovandet. Var jättetaggad och lycklig och glad och ALLT! När vi går av bussen i kga så äre svinkallt, såklart... Ser ingen Gudrun, jävla skit :( Men sen ser vi saaben på vägen :D Cecilia kände inte igen mig och undrade vart vi var, vi stog rätt framför bilen i princip fick Peter berätta för na. Gick in i en varm, pizzaluktande bil. UNDERBART! Åkte hem, där mötte vi Anna på gatan. Det satt en jättefin välkommen hem-skylt framför ytterdörrn, och när jag går in kommer Elin och Louise rusandes :D:D:D:D:D:D:D LYCKLIG TJEJ!!!!!!! Med en smirnoff i handen till mig, bra där :D Så det blir prat och pizzamosande och ciderdrickande (glömde bort mjölken mitt i all lycka!!! ILLA) och rökande och skratt i nån timme kanske, sen springer jag ner i duschaaaaa. De va en satans go dusch jag skulle njöte av mycket längre om inte klockan va så mycket. Börjar blåsa håret och Elin och Louise går upp och röker, sen efter ett tag hör jag att de kommer ner. Då kommer Nathalie in genom dörren den skitungen, hon hade sagt att hon skulle jobba!!! Bra överraskning <3

Några timmar senare sitter vi uppe i soffan, helt plötsligt blir musiken tyst. Då hör vi att det knackar på dörrn, och där står Jessica :D Bra timing så vi hörde na. Vi satte oss i köket och snacka, sen kommer Karro inspringandes efter nån timme. Det hade vi ingen aning om då Louise hade sovit nåra timmar och inte berättat det för oss hahaha och Louise skulle betala in Karro på NS... Lyckat. Men vi fick upp na till slut, när vi skulle gå. Men det vart inte så. Men sen skulle Ronnie och Magnus tydligen åka dit kvart över 1, men vi tyckte det va lite ovärt att betala 100 spänn för en halvtimme... MEN jag ångra mig. Sprang ner och böt om från min onepiece och hör att Elin skriker "är hos seriös eller?? ÄR HON SERIÖS?!?!? Då ska jag också med!!" och kommer springade bakom mig hahaha så vi drog! Vakten undrade om vi verkligen skulle gå in då, jaaaaa sa vi. Som tur va satt det ingen i kassan så vi fick röja loss på dansgolvet en liten stund iallafall, satfläsk va kul de vaaaa!! Shit pommes. Sen åkte vi hem och där vänta Louise hehe Jessica hade precis åkt hem.. Louise fick skjuts och Elin och jag gick och la oss runt 3. Låg och prata ett par timmar och njöt av mina skööööna kuddar :D Saknat dom.

Vi vaknade vid 11 idag (upp och dricka lite mjölk, fan va underbart) och jag skippade duschen, hann ju faktiskt inte bli svettig på en halvtimme på ns ;) Drog och handla med Peter och köpte max till Cecilia och donk till mig Anna och Henry, MMMMMMMMM GOTT! Sen drog vi till Karlstad en svängelisvängish med Fia. Vilka tjockisar, min kagge som jag tydligen fått passa bra in med dom. Köpte mig några skor, för det köpte jag faktiskt inte ett enda par av i thai! Sen köpte jag solpuder för typ allt mitt smink som jag av nån konstig anledning tyckte skulle följa med till Thailand är i min väska som är på Arlanda. MEN de ringde för en liten stund sen och sa att den flyger till Karlstad imorgon, så den är förhoppningsvis utanför min dörr imöööörrn!! :D:D Peter skulle laga lite tacos till mig när jag kom hem, så jag handla. Jag fick göra skitgörat med grönsakerna såklart så det vart ju inte som jag tänkt mig riktigt..

Sen begärde jag hjälp med att skriva CV. Inte bästa tillståndet att skriva nåt sånt just nu kanskeeee men sökte faktiskt kors i taket ett jobb!! Och det var sista dagen idag. Bra att få tummen ur. Hoppas jag kan fortsätta vara duktig nu bara. På tal om nu (hahaha...) så är jag litte trött efter endast cirkus 10 timmars sömn under helgen så det blir vd och sen en sköööööön lååååång sov-ning. Imorgon kanske jag ska hämta barnen, om inte så ska jag i alla fall träffa dom!!! Saknar mina små skrutthuliganer skruttmycket!!!

Får väl se om det blir nå mer inlägg här, det märks det märks... Ni får en liten bild här, till er som inte har facebook ;)



 

LYCKORUS

GUUUUUU va jag är glad :D:D:D Imorgon åker vi hem :D:D:D Detta trodde jag aldrig i hela mitt liv att jag skulle säga :D:D:D Ska bli så sköööönt att komma hem till min egen säng och mina sköna kuddar, och min älskade lilla syster som har det lite ensamt i huset. Och missarna som lär vara jättestora, buhu :(

Sista kvällen i Udon är snart slut, har tagit en sista SVETTIG (blöt-lugg-och-rinn-svettig) runda på marknaden och fick visst med mig lite mer packning. Men det ska gå ner, inga stora grejer. Nu ska jag bara paketera mina små paket och mosa ner i min överfulla väska, sen är jag i princip resklar :D Lite töligt med tanke på att vi ska åka från hotellet vid 6 imorgonkväll... Vad fan ska jag fördriva tiden med hela dan om den satans soljäveln sviker mig som vanligt?? :(:( Den har vart väldigt opålitlig denna vecka :( Fy.

Var väl mest det jag ville säga. Hihi :D Nu äre sovdags, vart en sen kväll ute på stan nu sista kvällen. Det var väl kanske bra eftersom jag inte har nå mer Vampire-avsnitt att kolla på, säsong 2 vill jag ju inte kolla på längre efter de nya :D Och Breaking dawn kan jag ju då tyvärr inte heller kolla på eftersom jag inte har nån CD-läsare i datorn hehehe :) Smart. Och inte fanns det nån i tvn heller. Skulle ju kanske behövs imorgon då om det inte blir nå solande.. Får väl gå iväg på massage eller nöööö! Har inte vart på nån sen Payam, förutom en fotmassage (som tydligen va en typ mini-helkroppsmassage för 150 baht haha!!!) ILLA! Ja men godnatt på er, KRAMISAR IRL SNART!
RSS 2.0